Šešėlis

Virtualus Žirgynas.

rodiklisCalendarDUKIeškotiNarių sąrašasVartotojų grupėsRegistruotisPrisijungti

Share | 

Clinton (sav. BouncY)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Go down 
AutoriusPranešimas
BouncY.

Pranešimų skaičius: 94

RašytiTemos pavadinimas: Clinton (sav. BouncY)   Antr. 07 14, 2009 8:41 pm

Clinton
Colorado x Urte

Veislė: BWP
Lytis: Eržilas
Ūgis: 1.71 cm
Amžius: 10 metų
Gimimo data: 1999
Paskirtis: Prof. Konkūras [170cm]

Svarbios datos:
Žirgas atitenka man: 2009.07.14

Clinton: [info ruošiama...]

Paskutinį kartą redagavo BouncY., Sk. 07 19, 2009 11:57 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Peržiūrėti vartotojo aprašymą
BouncY.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Clinton (sav. BouncY)   Tr. 07 15, 2009 2:08 pm

Arklidėmis apžiūrinėdama eržilus po kiek laiko prieinu ir prie saviškio - Clinton. Žirgas sugugena pamatęs mane.
- Na kaip tau naujieji namučiai? - paklausiu žirgo glostydama jo meilų snukutį. Šis tik pasižiūri į mane ir tikisi gauti skanumyną už gražias akeles. :DD
- Kaip gerai, kad neišsipurvinai. Nereikės tavęs šveisti. xD - tariu, bet vistiek nueinu atsinešti šepečių dėžės. Atsinęšusi padedu prie gardo ir atidarau ją. Iš jos išsitraukiu minkštą šepetį. Prieinu prie žirgo ir ant greičio pravalau eržilo kūną. Padedu šepetį atgal ir pasimu gremžtuką. Pakeliu vieną žirgo koją ir išvalau nešvarumus. Pakeliu kitą ir t.t. Kai pagaliau esu užtikrinta jo švarumu galėsiu pradėti balnoti. Pridarau gardą ir nulekiu atsinešti inventoriaus. Po kiek laiko grįžtu apsikrovusi inventoriu. Sukabinėju kas kabinama, o apsaugas pametu šalia gardo. Viską susižiūriu kas reikiama ir pasimusi kamanas pradarau žirgo gardą. Permetu pavaduką per kaklą ir apkabinusi žirgo galvą įkišu žąslus. Perkišu dirželį per ausis ir susegioju kitus dirželius bei kapsulę. Pasimu pobalnį ir permetu jį ant žirgo nugaros. Tada žele. Ją taip pat uždedu ant nugaros. Pasimu balną ir užkeliu ant žirgo nugaros. Atsargiai nuleidžiu pavaržą ir pasimusi iš po žirgo pilvo nesmarkiai priveržiu. Pasimu priekines apsaugas. Atsegu lipučkes ir uždedu žirgui ant kojos. Tada vėl priklijuoju lipūčkes. (xD) Taip ir su visom kitom likusiom. Susižiūriu ar viskas tvarkoje ir pasimusi už pavaduko išsivedu mažių.

* * * * *

Grįžome po kiek laiko.
- Šaunuolis. - pakšteliu žirgui į skruostuką. :DD Susistabdau prie gardą ir atsegu apsaugas, jas nuimu. Pakabinu ant virvutės kuri prikalta prie gardo. Atveržiu pavaržą ir užkeliu ant balno. Nuimu balną, pobalnį ir žele. Juos pakabinu prie gardo. Paploju žirgui per kaklą ir atsegu kapsulę ir kitus kamanos dirželius. Pasimu kantarą su išvedžiojimo virve. Nuimusi kamanas iš karto uždedu kantarą. Laikydama už leico sutvarkau kamanas ir pakabinu prie gardo. Duodu žirgui šviežią morką. Šis greit sudoroja ir prašo dar.
- Na jau ne, nebūsi smaližius. :DDD - šypteliu ir ramiu žingsniu nusivedu žirgą į prausyklą.

* * * * *

Po smagaus Clinton pasitaškymo vėl grįžome į arklides. Įvedžiau eržilą į gardą ir atsegiau kantarą. Pakabinau ant gardo vinies. Paplojau mažiui per kaklą ir atsisveikinau.
- Iki zuiki. ]: - uždariusi gardą ir susirinkusi jo inventorių išėjau į balninę. Po kiek laiko išėjau ir iš arklidžių.
Atgal į viršų Go down
BouncY.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Clinton (sav. BouncY)   Sk. 07 19, 2009 12:32 pm

Vidurdienį ateinu pas savo mažių Clintoną. Užsuku į balninę ir susirenku jo inventorių. Prieinu prie žirgiaus ir tariu:
- Sveikas pupuli. :** Varysim į maniežą, nes lynoti pradeda. - tariu ir sukabinu inventorių.
- Kaip matau, kad tave tik ką išvalė mano grūmė. [: - ir ant tų žodžių išlindo mano grūmė Erika.
- O sveika. [:
- Labas. Gal padėti ką nors?
- Ne nereikia, pati susitvarkysiu. Už pusvalandžio iššukuok Rubį. [:
- Gerai. - ši atsakė ir nuėjo savo reikalais, o aš atsidariau gardo duris ir apkabinau savąjį. Nedelsdama pasimiau apsaugas. Jas uždėjau žirgui ant kojų ir užsegiau. Clinton vis ėdė šieną, bet teko nutraukti.
- Nepašoksi 1.70 jei ir toliau valgysi. [: - pasimiau kamanas ir permečiau pavadį žirgui per kaklą. Susimiau kamanas ir apkabinusi žirgiaus kaklą įkišau žąslus. Šis nenoriai juos paemė, mat ne obuoliniai žąslai. :DD Susegiojau dirželius ir kapsules. Pasimiau pobalnį ir balną. Uždėjau juos žirgui ant nugaros. Pataisiau pobalnį žirgui iki peties. Pasimiau žele ir pakišau po balnu. Pasimiau pavaržą iš po pilvo ir nestipriai suveržiau. Apžiūrėjau ar viskas tvarkoje ir pasimusi stekutį risčia išsivedžiau iš arklidžių, nes smarkiai lijo ir griaudėjo.

* * * * *

Po geros treniruotės grįžtame atgal į arklides. Jau nebežaibavo ir nebelyjo. Įvedžiau pupulių į gardą ir atsegiau pavaržą. Uždėjau ją ant balno, nuėmiau pobalnį, žele ir balną. Atsegiau kapsules ir kitus dirželius. Nuėmiau kamanas ir pakabinau prie gardo. Paplojau Clintoniukui per kaklą ir atsegiau apsaugas. Jas nuėmiau ir pamečiau prie gardo. Paplojau žirgui per kaklą ir pridariau gardą. Nulekiau prie Dominion gardo, o žirgelis sugugeno.
- Ne, dėja ne pas tave. ]: - tariau ir pasimiau tą morkų maišą. Parsivilkau iki Clinton gardo. Saujomis pribėriau morkų į lovį.
- Skanaus, o aš jau lekiu pas kitą žirgelį. [: - atsisveikinusi su žirgu pilnai uždariau gardo duris. Susirinkau inventorių ir jį nunešiau į balninę.
Atgal į viršų Go down

Clinton (sav. BouncY)

Rodyti ankstesnę temą Rodyti sekančią temą Atgal į viršų 
Puslapis 11